Troubleshootingapplicaties

Troubleshootingapplicaties

Identificeer snel en eenvoudig de hefbomen om uw kritische applicatie te optimaliseren

Of u de oorzaak van een incident in productie wilt vinden of een test- en continue-verbeteringsmethode in kwalificatie wilt implementeren, de Troubleshoolting-oplossing van ip-label vindt altijd de kritische paden tot en met de coderegel en de SQL-query, en linkt deze inlichtingen aan het belastingprofiel van uw applicaties.

 

Troubleshootingapplicaties

Een zeer lage le overhead

De Troubleshooting-oplossing van ip-label vereist geen enkele wijziging van de code van uw applicaties wordt in kwalificatie en productie in nauwelijks enkele uren geïmplementeerd.

Met zeer lage overheadkosten (minder dan 2%) beschikt u nu eindelijk over relevante inlichtingen waarmee u tussen de verschillende optimaliseringsstrategieën kunt kiezen: toevoeging van hulpmiddelen ressources (cpu, geheugen, enz), wijzigen van de configuratie (tuning JBoss, Websphere, Tomcat, IIS, optimaliseren van de Garbage Collector, etc.), en optimaliseren van de broncode en de SQL-queries.

Maak kennis met ons aanbod

Datapm troubleshooting

Een oplossing die zich aan uw behoeften aanpast

De consultants van ip-label weten dat elke DSI verschillend is. Daarom is onze Troubleshooting-oplossing pragmatisch en past zij zich aan de specifieke behoeften van de productie-ingenieurs en van de ontwikkelingsteams aan.

De scoreborden zijn intuïtief en laten de verschillende teams hun competenties delen en werken zonder enig tijdverlies bij het oplossen van incidenten.

Download het dossier

troubleshooting

Volledige technologische dekking

De Datapm-agenten ondersteunen de belangrijkste in productie gebruikte applicatieservers: .Net, Java, PHP. U kunt met elke agent tot aan het niveau van de code (deep dive) gaan om de verbeteringszones op te sporen. Bovendien zijn ook de ESB bedrijfsconnectoren (Tibco, Tuxedo…) of de dedicated databaseverzamelaars (OCI…) beschikbaar.

 

Een visie van begin tot einde

Om de afwikkeling van een aanvraag in uw architectuur te volgen, verzamelt Datapm de evenementen afkomstig van de verschillende servers (front end servers, applicatieservers, enz.) en brengt die met elkaar in verband. Daarmee krijgt u een synthetische visie van de impact die elk element heeft op de prestaties.

Ik wil hier meer over weten

Contact