Real User Monitoring

real-user-monitoring

Real-User Monitoring

Vandaag willen de Directies vakgebieden de indicatoren van de servicekwaliteit opdelen via het onderscheid tussen de kwaliteit in vaste en mobiele omgeving.  Elke indicator moet evenwel op een identieke en beheerste functionele perimeter blijven. Voor zowel internet- of intranetapplicaties blijft de uitdaging van cruciaal belang voor het succes en het aansturen van de service.  Het meten van de prestaties van het reële verkeer (real user monitoring of passieve monitoring) is een onmisbare aanvulling op het beheersen van de kwaliteit.

 

 

De prestaties van al uw gebruikers (RUM)

Bij ip-label vindt u oplossingen real-user monitoring (passieve monitoring) die u een exact beeld geven van de prestaties in alle gebruikscontexten. Onze oplossingen die een aanvulling zijn op de analysediensten voor actieve metingen, stellen u in staat om de servicemanagers en uitbaters in te lichten over de door al uw gebruikers waargenomen performanceniveaus.

Het verhaal van een klant

 

Real User Monitoring met ip-label

Onze oplossingen real user monitoring zijn ontwikkeld om de performance van een webapplicatie of een website te analyseren op basis van het reële verkeer (waargenomen kwaliteit).  De metingen worden uitgevoerd door middel van een in de applicatie ingebouwde component vanuit de gebruikersterminal gemeten. Zo kunnen de responstijden van elke kritische etappe worden verzameld en vergeleken op basis van de locatie van de gebruiker of van zijn hard- en softwareconfiguratie.  Met deze oplossing kan de performance ook worden uitgezet tegen het aantal bezoekers om eventuele regressie in piekperiodes op te sporen.

 

De oplossing Real User Monitoring van ip-label is:

  • RUM

    Een volledige visie op al uw gebruikers

    Eenvoudig: universele instrumentatie die makkelijk kan worden geïnstalleerd op webapplicaties (Javascript marker of ingebouwde bibliotheek) en door alle websiteverantwoordelijke wordt beheerst

  • Exhaustief: de prestaties van alle gebruikerscontexten (terminal, browser, localisatie, netwerktype, enz…) voor een enkele pagina of voor een volledige site
  • Flexibel: model dat kan worden aangepast naargelang het volume van de metingen en de omvang van de analyse
  • Snel rendement op investering: onmiddellijke weergave van de prestatie- en gebruiksresultaten bij het in productie nemen op optimaliseren op een site in productie, zonder dat er enige andere testapparatuur voor is vereist.

 

Maak kennis met onze oplossing

 

Dagelijkse begeleiding

Deze oplossing omvat tevens een opleiding ter plaatse of voor meerdere bedrijven. Tijdens deze opleiding leren uw teams aan de slag te gaan met de oplossing en werken wij samen met uw teams aan het opstellen van supervisie- en analyseverslagen. Daarna geeft adviesteam aanvullende begeleiding voor het opstellen van meer gedetailleerde scoreborden en het gebruik van geavanceerde functies die op uw vakgebied zijn toegespitst.