Superviseer multimedia-applicaties

Superviseer uw multimedia-applicaties

Blijf baas over uw multimedia-applicaties: VoIP, Voice, IPTV, Streaming…

Sinds zijn prille begin ontwikkelt ip-label bewakingsoplossingen voor VoIP en VoD; ons bedrijf past zich daarbij aan de nieuwe technologieën en protocols aan die bij de nieuwe gebruikswijze van deze media horen.

Met onze oplossingen voor supervisie van multimedia-applicaties kunt u de waargenomen kwaliteit meten van al uw voice-, telefoon-, video-, streamingapplicaties, enz.

multimedia-applicaties

Controleer de prestaties van de telefoondienst (VoIP / ToIP)

Met onze kwaliteitsbenchmark voor telefooncommunicaties kunt u op objectieve wijze de transmissiekwaliteit meten alsmede de geluidskwaliteit en de tijd om een oproep tot stand te brengen, zoals die door de gebruiker worden ervaren.

  • In de onderzoeksfase: uw leveranciers vergelijken en intern aantonen dat u een terechte keuze heeft gemaakt; hiertoe zullen wij bewijzen dat het project winstgevend is (SLA opvolging met de partners).
  • In de proeffase: de prestaties van de systemen / diensten optimaliseren alvorens die te implementeren.
  • In de operationele fase: permanent de kwaliteit bewaken en een betrouwbare en onaanvechtbare diagnose van de stoornissen vastleggen.

Maak kennis met ons aanbod

Monitoring VoIP

Een neutrale en onafhankelijke visie van de waargenomen kwaliteit

Onze experts begeleiden u tijdens elke fase van uw migratieproject dankzij de real time en continu kwaliteitsbewaking van deze prestatie om uw investering optimaal te laten renderen en de risico’s van het project te reduceren:

  • Een kwalteitsbenchmark multinetwerken: IP / TDM / GSM.
  • Een kwaliteitsbenchmark van begin tot einde voor de inkomende, uitgaande oproepen en oproepen binnen het bedrijf en tussen de vestigingen.
  • Validering van de bereikbaarheid en kwaliteit van de interactieve servers (SVI) en de oproepcentra.
  • Mogelijke integratie van de andere informatiestromen van de onderneming om de telefoondata te laten convergeren.

Maak kennis met ons aanbod

Supervision streaming

Meet de gebruikerservaring van de IPTV-stromenV

ip-label biedt de internetgebruiker een zicht op de kwaliteit van de door de FAI geleverde diensten en helpt tevens de IPTV-providers om hun infrastructuur en hun set-top-Box (STB)-modellen te optimaliseren om dankzij een aantal indicatoren een optimale servicekwaliteit te leveren: beschikbaarheid, bereikbaarheid van de keten, percentage bevroren beelden (freeze): zowel even als permanent bevroren…

Bij het beoordelen van de videokwaliteit maakt ip-label gebruik van objectieve methodes die worden aanbevolen door de ITU (International Telecommunication Union). Met deze methodes kan de kwaliteit worden gemeten van de gehele leveringsketen: kwaliteit van de videobronnen, de codering/translatie van de stromen en de kwaliteit van het transmissie- en decoderingsnet.

Onze oplossingen meten de door de gebruiker waargenomen kwaliteit van de Video on Demand-stromen Wij helpen de FAI, de televisiestations, de gebruikers en leveranciers van video over IP om de kwaliteit en de beschikbaarheid van de service op hun verschillende kanalen te optimaliseren:  streaming web (HLS, HDS, etC.), VoD over set-top-box, via infrarood zapping (IR), Client van unified communications (Lync, enz.)

U wenst ons oplossingen uit te proberen?

Contact