monitoring connected services

Connected services

Het internet der dingen (Internet of Things) groeit stilaan uit tot de derde ontwikkelingsgolf van het internet.

Deze dingen kunnen onderling communiceren, inlichtingen met elkaar uitwisselen en de ontvangen data analyseren. De perimeter is ontzetten groot: alle soorten hardware zijn erbij betrokken, zowel de dingen uit ons dagelijks leven als machines of andere industriële hardware.

Hoe kan tijdens deze tocht naar een situatie waarin alles met alles is verbonden, de belofte nog worden nagekomen dat wij de gebruikerservaring kennen en garanderen?

Voitures connectées monitoring

De door de gebruikers ervaren kwaliteit, een uitdaging voor alle constructeurs

Op onze wegen rijden reeds miljoenen verbonden auto’s (connected cars) rond. Sommige functies vertellen de bestuurder welke acties hij moet ondernemen en begeleiden hem tot aan zijn bestemming.

Het onderhoud is vereenvoudigd, de volgende stappen zijn wellicht eerst diagnose op afstand en vervolgens onderhoud op afstand. Hoe kan een goede werking van deze geboden diensten worden gegarandeerd?

Maak kennis met ons aanbod

Internet des objets

Wat is de impact op de servicekwaliteit?

Van distributeurs van water en eten voor dieren die op afstand worden gecontroleerd, tot intelligente tv’s of domoticahardware die de temperatuur regelt of de fysische veiligheid van personen: de toepassingen zijn legio.

Hoe kan een goede werking van deze worden gegarandeerd?

 

Maak kennis met onze oplossingen

smartcities services connectés monitoring

De nieuwe digitale revolutie

Mobiel betalen, arbeidsruimten, sociale netwerken, bussen voor professionals (handelszaken, banken) die de klanten kunnen lokaliseren en gepersonaliseerde informatie bieden, allemaal elementen die een omwenteling teweegbrengen in het digitale universum.

Ook in de gezondheidszorg zien we dergelijke technologische omwentelingen, zoals de registratie en opvolging van een ziekenhuisopname, diagnose op afstand bij spoedhulp…

Ik wil hier meer over weten

Internet des objets APM

Onze oplossingen meten de waargenomen kwaliteit van UW gebruikers

Met de oplossingen van ip-label kunt u bijv. de gebruikerservaring meten via sensoren die in kledingstukken, auto’s of intelligente elektrische tellers zijn ingebouwd. Al deze data kunnen ook worden verzameld en in correlatie worden gebracht met uw data vakgebieden om uw SLA’s te kunnen opvolgen.

U bent geïnteresseerd?

Contact