End-User Monitoring

experience-utilisateur

End User Monitoring

Uw applicaties zijn de drijvende kracht van uw bedrijf. Het niet langer correct functioneren van uw kritische applicaties kan voor uw bedrijf fataal zijn. Hoe kunt u te weten komen of uw applicaties toereikend zijn voor uw gebruikers, uw klanten en uw partners? Met de supervisie of monitoring van de door de gebruiker ervaren kwaliteit (end-user monitoring) weet u snel of uw systeem voldoende kwaliteit biedt.

 

End-User Monitoring

Wat de supervisie (productie) of de validering (preproductie) betreft, bestaat de traditionele benadering in het meten van de technische parameters van elke component (CPU en geheugen voor een systeemcomponent, latentie voor een netwerk, enz.). Deze aanpak kan nooit de goede werking van een applicatie vanuit het oogpunt van de eindgebruiker garanderen.

Met onze naar de eindgebruiker gerichte supervisieoplossingen – end-user monitoring – biedt ip-label u de visie vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Zo kunt u de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de kritische fasen voor de klanten stap voor stap controleren en de prestaties van de applicatie beoordelen, zoals die door de klant worden waargenomen.

 

Een klant getuigt

 

Onze gebruikergerichte supervisieoplossingen

End-User Monitoring

End User Monitoring

Ip-label begeleidt sinds 2001 bedrijven bij het oplossen van hun problemen met betrekking tot de prestaties van hun applicaties. Onze expertise en oplossingen voor end-user monitoring kunt u:

  • Zich verlaten op een neutrale, onafhankelijke en betrouwbare derde partij om de beschikbaarheid van uw kritische applicaties te meten.
  • SLA’s ontwikkelen (Service Level Agreement) met de interne en externe dienstverleners.
  • De toename van het klantenbestand van de online diensten en de omrekeningskoersen van de e-commerce websites verbeteren
  • De door de gebruiker ervaren kwaliteit, een must voor een goede klantrelatie, verbeteren.
  • Het informaticasysteem en de vakgebieden in overeenstemming brengen voor een betere globaal resultaat voor de onderneming.

 

Ons aanbod end-user monitoring-oplossingen onderscheidt zich op de APM-markt door zijn universele benadering van de applicatieomgevingen : web, applicaties vakgebieden, voice, video, over Internet of Intranet en mobiel (2G, 3G, 4G, enz.). Maak kennis met ons uitgebreid aanbod voor application performance monitoring :

  • Newtest : de ervaren kwaliteit van al uw kritische applicaties meten.
  • Datametrie Flow : de door al uw gebruikers ervaren kwaliteit meten.
  • Datalimit : de belastinggevoeligheid van uw applicaties testen.
  • Dataviz : uw indicatoren waargenomen kwaliteit en uw indicatoren vakgebieden samenvoegen.