Belastingtest

Belastingtest

De gebruiksklare belastingstest van ip-label stelt u in staat de volgende vragen te beantwoorden:

  • Voldoet mijn applicatie aan de eisen van het bestek?
  • Is er sprake van een regressie ten opzichte van de oude versie?
  • Is de architectuur toereikend om de verwachte belasting aan te kunnen?
  • Wat is de impact van de virtualisatie op de servicekwaliteit van mijn applicatie?

Belastingtest

Ontdek nauwkeurig de limieten van uw infrastructuur

De ip-label test van uw platform wordt uitgevoerd door een neutrale en onafhankelijke senior consultant, die de tekortkomingen aan het licht brengt en aanbevelingen verstrekt om uw platform te optimaliseren, zonder rechter of partij te zijn.  De doelstelling is het testen van de capaciteit bij opgevoerde belasting van de webapplicatie tot het breekpunt. Deze tests stellen u in staat de scalabilitypunten van uw applicatie te kennen.

Dankzij deze informatie kunt u anticiperen op beschikbaarheidsproblemen of toegangsvertragingen die veelvuldig voorkomen tijdens piekmomenten.

Ik wil hier meer over weten

Datalimit belastingtest

ip-label biedt u de gebruikersvisie

De belastingtests kunnen uitgevoerd worden via intranet of internet. ip-label beschikt over een speciale infrastructuur voor de belastingtest met een bandbreedtesnelheid van meer dan 1GBits/s.

In tegenstelling tot andere op de markt beschikbare belastingstests, voert ip-label zijn tests van begin tot einde uit door de stress van de applicatie via Internet aan de gebruikerszijde op te voeren.

Maak kennis met ons aanbod

Belastingtest reporting

Een op de bedrijfsactiviteiten en het publiek gerichte restitutie en analyse

De belastingstest stelt u in staat te weten of u uw doelstellingen bereikt en in welke configuraties. Uw doelstellingen kunnen bijvoorbeeld gemeten worden in aantal opdrachten of in aantal eenmalige bezoekers per uur.

De belastingtest stelt u tevens in staat de belastingsgevoeligheid van alle gebruikstoepassingen (scenario’s) in beeld te brengen. Hierdoor kunnen onder andere de bottlenecks aan het licht gebracht worden.

Wilt u een belastingtest uitvoeren?

Contact