Application Performance Monitoring

Application Performance Monitoring

Application Performance Monitoring (bewaken van de prestaties van applicaties)

In een steeds complexere technologische omgeving moeten de DSI’s het hoofd bieden aan verschillende belangrijke eisen: de continue integratie die wil dat steeds sneller nieuwe functies worden aangeboden terwijl de betrouwbaarheid en prestaties van de applicaties steeds op het appel moeten zijn.  Bovendien stellen de gebruikers alsmaar meer eisen in termen van prestaties.

 

User-Centric Application Performance Monitoring

De regressie van responstijden hebben een directe impact op de productiviteit, de omzet en het imago van de onderneming. Hoe kunt u de controle behouden wanneer de prestatieproblemen steeds moeilijker te doorgronden zijn? Onze oplossing User-Centric APM – Application Performance Monitoring wil u volledige transparantie bieden en de benodigde hefbomen om dit complexe probleem te kunnen beheersen.

 

User-Centric APM door ip-label

Op de APM-markt (Application Performance Management) heeft ip-label zich altijd weten te onderscheiden door zijn resoluut gebruikergerichte aanpak alsmede door de kwaliteit van de begeleiding. Dankzij ons volledige aanbod en onze experts kunnen bedrijven aan hun gebruikers en klanten permanent de beste waargenomen digitale kwaliteit bieden met:

  • Application Performance Monitoringoplossingen voor synthetische bewaking (actief): de robots leveren een stabiele referentie in de tijd en meten 24/24 en 7/7 proactief de beschikbaarheid van uw kritische applicaties.
  • oplossingen real-user monitoring: het bij al uw gebruikers meten van de gebruikerservaring zodat u een nauwkeurig zicht heeft op de technische dimensies (hardware, browser, CDN, enz).
  • een oplossing troubleshooting: hiermee komt u te weten wat er in het binnenste van de applicatie tot en met de coderegel gebeurt en kunt u nauwkeurige diagnoses stellen van de problemen in uw applicaties en de interfaces van de databases.

EEN KLANT GETUIGT

 

Een geslaagd Application Performance Management met ip-label

Met ons aanbod user-centric APM – application performance monitoring – kunt u voor al uw gebruikers een optimale prestatie garanderen en uw kritische applicaties in 5 stappen beheersen:

  • Meten: de gebruikerservaring van uw kritische applicaties.
  • Begrijpen: de impact op de gebruiker, de applicatie en de architectuur kennen.
  • Diagnose stellen: de oorzaak van het incident opsporen en transparantie tot en met de coderegel en van de interne werking van de applicatie (root cause analysis).
  • Optimaliseren: de oorzaken van uw incidenten opsporen en verbeteringen aanbrengen door de prioriteiten duidelijk en objectief vast te leggen.
  • Analyseren: zin geven aan uw data dankzij verslagen die het verband leggen tussen uw technische meetwaarden, meetwaarden vakgebieden en de ervaren kwaliteit.