NH Hoteles (Espana) getuigt!

21 September 2015

Naar aanleiding van zijn 10-jarig bestaan in Spanje laat, ip-label een van zijn eerste Spaanse klanten, NH Hoteles, aan het woord. Ontdek hier hoe deze hotelketen met de oplossingen van ip-label het antwoord heeft gevonden voor zijn supervisieproblemen.

De op Ibex 35 genoteerde hotelketen NH Hoteles (NH voor Navarra Hoteles) is het nummer drie van de grote Europese zakenhotels. Victoriano Castro, manager IT Infrastructuur, wilde zijn ervaring over het gebruik van de oplossingen van ip-label graag met ons delen.
nh-hotels

Hier volgt het relaas van Victoriano Castro, IT Infrastructure Manager
Corporate IT & Organization Department bij NH Hoteles

 

 

Vanuit welke behoefte kwam uw initiële vraag (in 2006)?
Wij wilden in de eerste plaats de performance en de beschikbaarheid van onze webapplicaties en kritische functies (backoffice) kunnen superviseren.

 

Waarom heeft u voor ip-label gekozen?
Datametrie Global Experience biedt het antwoord op al onze verlangens wat betreft supervisie. Bovendien hebben wij dankzij de nabijheid van de teams (plaatselijke aanwezigheid) een uitstekende professionele relatie met de teams van ip-label kunnen opbouwen.

 

Op welke wijze zijn uw behoeften verder ontwikkeld?
Supervisie, online supervisie, beschikbaarheid en responstijden, performance… bij supervisie van applicaties komt heel veel om de hoek kijken! Het is van groot belang dat men er alles van weet. Wij hebben gedurende de laatste jaren enorm veel geleerd en thans houden wij rekening met al deze parameters en werken wij samen met ip-label om te kunnen garanderen dat onze kritische applicaties optimaal functioneren.

 

Welke voordelen bieden de oplossingen van ip-label ?
Met de oplossingen van ip-label hebben wij de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze kritische applicaties ongeacht hun omgeving en ontwikkeling onder controle kunnen houden.

 

Wat zijn uw plannen voor de toekomst?
Wij willen nog verder gaan wat supervisie betreft, wij willen volledig zicht hebben op de interne werking van onze applicaties om de optimale performance ervan te kunnen garanderen.