MWC 2016: Ontdek ons Mobile APM-aanbod

14 Januari 2016
MWC16

 

 

 

 

 

Kom onze teams opzoeken in Barcelona van 22 tot 25 februari en ontdek onze Mobile APM-oplossing!

Naar aanleiding van het MWC16 zal ip-label zijn op de markt uniek Mobile APM-aanbod presenteren waarmee kan worden ingespeeld op de uitdagingen op het gebied van de door de gebruiker ervaren kwaliteit.

Een door de gebruiker als slecht ervaren kwaliteit kan nadelig zijn voor uw mobiele applicatie (ze wordt verwijderd, niet gebruikt…), voor uw merkimago maar ook voor uw activiteit (beoordelingen, commentaren, verlies van omzet en/of productiviteit…).

Hoe kunt u meten en garanderen dat de gebruikers van uw mobiele applicaties een optimale kwaliteit ervaren, ongeacht de gebruiksomgeving (browsers, netwerken of devices)?

 

Het Mobile APM-aanbod van ip-label

Dankzij ons Mobile APM (Application Performance Management)-aanbod, dat het meest uitgebreide is op de markt, kunnen onze klanten de door de gebruiker van uw applicaties of mobiele/antwoordsites ervaren kwaliteit optimaliseren.
Deze oplossing test de werking van de mobiele applicaties op reële gebruikers of op voor deze tests gekalibreerde terminals uit. Door de actieve supervisie / monitoring (robot die 24/7 actief is) te combineren met real-user monitoring (RUM) test onze oplossing Mobile APM alle applicaties op Android en Apple grondig uit. Meer weten over onze oplossing Mobile APM.

 

Afspraak in het Pavillon France
Hall 5 Stand 5B41
Naast Sytematic Paris Région, Business France en La French Tech.
Voor de fiche van exposant ip-label klikt u hier