Partners

ip-label heeft in Europa en de Verenigde Staten een netwerk van gecertificeerde partners opgericht. Dat omvat integratoren, hostingbedrijven, informatiebeheerders of VARS voor wie onze oplossingen een onmisbare aanvulling vormen van hun aanbod en waarmee zij de waargenomen kwaliteit van hun digitale diensten kunnen meten en controleren.

Waarom zou u een partner van ons worden?

U kunt uw klanten via de beste technologie benaderen, u bent zeker van doorgaande en permanent stijgende inkomsten, u kunt rekenen op een commerciële en marketingondersteuning: dat zij slechts enkele redenen waarom wij graag met u willen samenwerken. Dankzij ons “Partnership Quality Chart” bent u zeker van een op vertrouwen gebaseerde langetermijnrelatie.

 

De belangrijkste voordelen van het partnership:

Dankzij onze APM-oplossingen kunt u inspelen op de behoeften van de activiteiten en op de DSI.

  • Verhoog uw toegevoegde waarde: door de impact te meten van een disfunctie van uw applicatie gezien vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, biedt u uw klanten de mogelijkheid om hun services op proactieve wijze te beheren: u voert de vereiste de benodigde acties of aanpassingen uit nog voordat de service aan kwaliteit moet inboeten en de eindgebruiker ook maar iets kan merken.
  • Breid uw aanbod uit: Wij bieden open oplossingen die zijn ontwikkeld om met om het even welk controletool (TNG, Tivoli, Nagios…) makkelijk in uw bestaande SI te worden geïntegreerd.
  • Profiteer van een reële flexibiliteit: speel in op de noden van uw klanten door hen een oplossing in licentie- of SaaS-modus aan te reiken.
  • Zorg voor doorgaande en stijgende inkomsten: dankzij het efficiënte en complementaire karakter van onze oplossing zullen uw bestaande klanten hun monitoringperimeter elk jaar opnieuw uitbreiden.
  • Ons Kwaliteitscharter: Om u te bewijzen en te garanderen dat wij ons volledig inzetten voor een langetermijnrelatie hebben wij een kwaliteitscharter opgesteld waarin duidelijk staat vermeld hoe wij samen aan ons partnership zullen werken.

 

Stap mee in ons netwerk

U wenst zich aan te sluiten bij het netwerk van ip-label of aanvullende informatie?

Neem contact op met ons