Leiders

Ons Managementteam staat met al zijn kennis ervaring op het gebied van APM & QoE tot uw dienst.

 

Eric Varszegi, Voorzitter, oprichter

Eric VarszegiEric was gedurende 9 jaar in dienst bij Mercuri International (‘s werelds nummer 1 wat betreft het verbeteren van de commerciële resultaten van bedrijven) waar hij met zijn team ongeveer 500 bedrijven ondersteunde. Begin 1997 stapt hij over naar Oléane waar hij aan het hoofd komt van de commerciële directie. In december 99 gaat hij naar ISDnet / Cable & Wireless als Marketing en Commercieel manager. Hij ligt vanaf eind 1999 aan de basis van het ip-label-project.

 

 

 

Christophe Depeux, Algemeen directeur Groep, oprichter

Christophe DepeuxChristophe behaalde zijn diploma van een in Frankrijk en Groot-Brittannië gevolgde 3e cyclus handel en marketing. Vervolgens vulde hij deze opleiding aan met cursussen strategisch management en economische informatievergaring. Nadat hij in het buitenland zijn eerste sporen had verdiend, klom hij op tot Adjunct commercieel directeur bij Oléane, waar hij gedurende 5 jaar bijdroeg aan de ontwikkeling en het succes van de eerste Franse Internetoperator voor bedrijven, tot de onderneming in 1999 door France Télécom werd overgenomen. Als medeoprichter van het ip-label-project, bepaalt en stuurt hij sinds 2000 het commercieel en marketingbeleid voor Frankrijk, vanaf 2005 ook de internationale ontwikkeling (Europa, Azië). In 2007 vestigt hij zich in China om in Shanghai en Hongkong de dochterondernemingen van de groep op te richten. Na de geslaagde ontwikkeling van de activiteit in China keert Christophe in de zomer van 2010 terug naar Europa om de functie van Algemeen directeur van de groep ip-label op te nemen.

 

Franck Perez, Administratief en financieel directeur

Franck PerezNa Na een cursus 3e cyclus financiën en een specialisatie in administratief bedrijfsbeheer begint Franck zijn loopbaan in een auditbedrijf om vervolgens over te stappen naar DHL International waar hij gedurende 6 jaar verschillende functies met betrekking tot de organisatie van administratieve en financiële structuren waarneemt. In 1999 verhuist hij naar de Amerikaanse groep VIA NET.WORKS Inc die op dat moment in zijn ontwikkelingsfase zit en zich via overnames in Frankrijk en de rest van Europa wil vestigen, eerst als DAF en daarna als DAF groep waar hij de leiding heeft over een tiental structuren in Europa. Met zijn kennis en ervaring inzake projectbeheer die hij in zijn functie van adviseur in de sectoren industrie en telecom heeft opgedaan, stapt hij in 2009 als Administratief en Financieel Directeur over naar de groep ip-label.