Cultuur en loopbanen

ip-label onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van zijn oplossingen maar tevens door zijn teams. Onze medewerkers zijn veeleisende gebruikers en consumenten die gebruik maken van digitale diensten. Overal leeft de wens om makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijke APM-oplossingen te ontwikkelen die een optimale waargenomen kwaliteit bieden.

 

De uitmuntende prestaties beginnen HIER

De multiculturele omgeving, de interne doorstroming, het kapitaal waar de medewerkers aan deel kunnen nemen en de teamspirit zijn eveneens kenmerkend voor ip-label. Ons volledige APM-assortiment biedt aan onze medewerkers een brede waaier aan technologische uitdagingen. Wij zijn meer dan zomaar een beroep, wie bieden u een levenslang menselijk avontuur… kom bij ons!

 

 

ip-label, een snel groeiend bedrijf op mensenmaat

ip-label is een bedrijf op mensenmaat dat een sterke internationale groei kent. Anvar noemt ons een “innoverend bedrijf”. Wij zijn dan ook een bedrijf dat aanzienlijke inspanningen levert wat betreft recrutering en beheer van het menselijk kapitaal. Met een jaarlijkse groei van meer dan 20% voert ip-label een actief recruteringsbeleid op alle gebieden die verbonden zijn met zijn snelle expansie.

  • U wilt bijdragen aan de verbetering van de waargenomen kwaliteit van digitale services?
  • U bent uitermate gemotiveerd om u in te zetten voor een ambitieus project en gaat geen uitdagingen uit de weg?

Dan nodigen wij u uit om ons een mailtje te sturen waarin u ons uw motivering toelicht, de functie waar u naar op zoek bent en uiteraard ook uw cv bijvoegt…

 

Neem contact op met ons