Webmonitoring

Voor alle bedrijven zijn de digitale prestaties momenteel een belangrijke uitdaging. Uw website moet het imago van uw merk weerspiegelen in termen van content (video’s, chat, beelden, derde-inhoud, enz.) maar tevens in termen van prestaties. De complexiteit van de gebruikersomgeving (meerdere browsers, devices, enz.) zorgt ervoor dat deze uitdaging alsmaar complexer is geworden.

 

Webmonitoring om uw digitale prestaties te verbeteren!

Webmonitoring

Webmonitoring

Slechte webprestaties kunnen nu eenmaal rampzalige gevolgen hebben voor uw bedrijf: daling van de omzet, een beschadigd merkimago, opwekken van frustraties bij de gebruiker, enz. Voor een geslaagde webstrategie is het bijgevolg van ontzettend groot belang dat de webprestaties worden gemeten (webmonitoring).

 

Webmonitoring met ip-label

ip-label beschikt over oplossingen voor webmonitoring of websupervisie, ongeacht welke technologie op uw website wordt gebruikt (1.0, 2.0,…). Met onze webmonitoringtools kunt u de beschikbaarheid, de responstijden en meer algemeen de prestaties van uw webapplicaties meten. Groep ip-label beschikt over een metrologienetwerk dat met in totaal meer dan 40 meetagenten in Spanje, Zweden, Frankrijk, Rusland, Centraal Europa momenteel het meest dichte en representatieve netwerk is in Europa. Dat wordt verder aangevuld door een zestigtal agenten in de overige continenten. Dagelijks worden in realtime ongeveer 100 miljoen metingen uitgevoerd om de webprestaties van onze klanten te testen.

Sinds 2011 bieden wij ter aanvulling oplossingen voor real-user monitoring om de webprestaties (supervisie van websites) voor ALLE gebruikers van uw site te controleren. Zo wordt het voor u mogelijk om de door elke gebruiker waargenomen prestaties te kennen, ongeacht diens context, apparatuur, OS, locatie, enz. Dankzij de meest recente oplossingen kunnen wij u een oplossing aanbieden die perfect aan uw context is aangepast.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons.