10/03: La Matinale van 17/03: Real-User Monitoring

10 Maart 2015

Volgende webinar: Hoe kunt u met Real-User Monitoring de performanceproblemen van uw applicaties voorkomen?

Dinsdag 17 maart 2015 – 9.30 / 10 uur

Met RUM (Real-User Monitoring) heeft u toegang tot de kwaliteit die uw reële gebruikers op hun computer (pc, mobiel, tablet) waarnemen. In deze tijd van Multi-channelmarketing en mobiliteit verhoogt deze totaalvisie uw controle over de performance van uw interne en externe webapplicaties.
Onze technologie omvat de laatste ontwikkelingen inzake de Ajax-korreligheid evenals het gebruik van de W3C Navigations timings-standaarden met de laatste status voor ondersteuning door de browsers.

 

Tijdens deze webinar komt u te weten hoe onze RUM-oplossing u helpt bij het volgen en segmenteren van uw prestaties met een aan de versie van uw toepassingssoftware, de aard van uw servers (productie, preproductie…), de klanttypes, enz. aangepast analyseniveau.
Aangezien het grote datavolume een geavanceerde verwerking vereist, leggen wij u in detail uit hoe u met onze ”Datascience”-benadering voor uzelf een standaard kunt vaststellen en automatisch in een echt ‘magisch vierkant’ van RUM een abnormale werking kunt detecteren.

Ik schrijf mij in